Κακαβιά με λαχανικά και ζωμό από πετρόψαρα
Βελουτέ κουνουπίδι µε γαρίδες, πούδρα σελινόριζα και tagin
Στρείδια, με συνοδεία από ξύδι ντομάτας άνηθο και κρεμμύδι
Φρέσκα αυγά αχινού με τραγανή μπρουσκέτα Μασσαλίας
Χτένια σχάρας με σκορδόλαδο και πιπέρι αρωματισμένο με φύκια
Μαρινάτο µυλοκόπι µε πίκλες από πατζάρι, καρότο, παστινάκι και ξυνοτύρι αρωµατισµένο µε µοσχολέµονο
Παστράµι τόνου µε τζελ σόγιας και πίκλες σιναπόσπορου
Καρπάτσιο από φρέσκο ψάρι ηµέρας µε dressing ροδάκινο, σχοινόπρασο και τσίλι
Καρπάτσιο µανιτάρι µε αυγοτάραχο, dressing από ψητά εσπεριδοειδή και αυγά αχινού
Αντσούγια Ισπανίας με φρέσκο βούτυρο και κρέμα βαλσάμικο
Κολιός με ελαιόλαδο και παλαιωμένο ξύδι “Μαρουβά”
Λακέρδα Κωνσταντινούπολης
Καπνιστό χέλι πάνω σε πουρέ µελιτζάνας, µε ταχίνι πετιµέζι και τηγανητές νιφάδες κρεµµυδιού
Σκουμπρί καπνιστό με ψητό κρεμμύδι
Σαλάτα καρότο µε γουακάµε και µαδηµένη καπνιστή ρέγγα
Σπανάκι baby με καρύδι, ρόδι, τηγανητές νυφάδες κρεμμυδιού, κατσικίσιο τυρί και dressing παντζαριού
Βαλεριάνα με γαρίδες ποσέ σε ελαιόλαδο, αβοκάντο, ντομάτα, φουντούκια και βινεγκρέτ από ξύδι καλαμάνσι
Σαλάτα φρέσκων πράσινων λαχανικών αρωµατισµένη µε ξύδι Xeres και ελαιόλαδο
Πράσινη σαλάτα με καπνιστό σολομό και σάλτσα μουστάρδας με μέλι και κουκουνάρι
Φρέσκα κρίταμα με ξινομυζήθρα Κρήτης, ντοματίνια και βινεγκρέτ από ξύδι ντομάτας
Χωριάτικη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί Ελασσόνας και παξιμάδι λαδιού Κυθήρων
Ποικιλία βραστών λαχανικών εποχής (χόρτα, παντζάρι, μπρόκολο, κουνουπίδι, κολοκυθάκι, καρότο, λαχανίδα)
Λευκός ταραμάς με χαρουπόψωμο και σχοινόπρασο
Μανιτάρι Portobello σχάρας, πάνω σε κρέμα από Πορτσίνι
Φάβα αρχαίας Κορινθίας με κάπαρη και καραμελωμένα κρεμμύδια
Καπνιστή μελιτζάνα με φέτα και μυρωδικά
Παραδοσιακά, χειροποίητα ντολμαδάκια, σερβιρισμένα με ξυνοτύρι Κοζάνης
Κολοκυθάκια τηγανητά με σκορδαλιά
Τζατζίκι με στραγγιστό γιαούρτι Σαμαρίνας
Τηγανητό τυρί Γκερεμέζη με πουρέ σπανάκι και dressing καμμένης ντομάτας
Γραβιέρα Κρήτης με τσάτνεϊ πικάντικης πιπεριάς
Τυροκαυτερή απο κατσικίσιο τυρί Ελασσόνας, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και καυτερή πιπεριά
Φέτα βαρελίσια ωρίμανσης Ελασσόνας
Χταπόδι ψητό µε εκραζέ πατάτα
Καλαμάρι φρέσκο σχάρας ή τηγανητό
Γαρίδες σωτέ µε αρωµατικό βούτυρο σκόρδου, ντοµατίνια και τραγανή µπαγκέτα Μασσαλίας
Τηγανιά τόνου µε φρέσκια ντοµάτα, αρωµατισµένη µε βότανα και γιαούρτι
Μύδια κέλυφος αχνιστά στο ζωμό τους, με λευκό κρασί
Μύδια σαγανάκι σε σάλτσα μουστάρδας, τυρί φέτα, καυτερή πιπεριά και μυρωδικά
Φιλέτο σαρδέλας στη σχάρα με κρεμμύδι ψημένο στο φούρνο
Καλαµάρι γεµιστό µε φέτα Ελασσόνας πάνω σε φρέσκια ντοµάτα αρωµατισµένη µε πέστο µαϊντανού
Λιγκουίνι θαλασσινών µε γαρίδες, γυαλιστερές και µύδια, µαγειρεµένα σε βούτυρο αστακού και πιπέρι αρωµατισµένο µε φύκια
Τραχανότο µε καραβιδοουρά και ξερό ανθότυρο
Κριθαρότο με γαρίδες αρωματισμένο με κρέμα από Πορτσίνι
Ριζότο θαλασσινών µε γαρίδες, γυαλιστερές και µύδια µαγειρεµένα σε βούτυρο αστακού και πιπέρι αρωµατισµένο µε φύκια
Ριζότο μανιταριών με κρέμα από Πορτσίνι και καρπάτσιο τρούφας
Με λιγκουίνι, μαγειρεμένα σε βούτυρο αστακού και πιπέρι αρωματισμένο με φύκια, ή με λιγκουίνι, μαγειρεμένα σε μπίσκ γαριδας και σάλτσα τομάτας
Με λιγκουίνι, μαγειρεμένα σε βούτυρο αστακού και πιπέρι αρωματισμένο με φύκια, ή με λιγκουίνι, μαγειρεμένα σε μπίσκ γαριδας και σάλτσα τομάτας
Με λιγκουίνι, μαγειρεμένα σε βούτυρο αστακού και πιπέρι αρωματισμένο με φύκια, ή με λιγκουίνι, μαγειρεμένα σε μπίσκ γαριδας και σάλτσα τομάτας
Με λιγκουίνι, μαγειρεμένα σε βούτυρο αστακού και πιπέρι αρωματισμένο με φύκια, ή με λιγκουίνι, μαγειρεμένα σε μπίσκ γαριδας και σάλτσα τομάτας
Φρέσκιες γαρίδες (σχάρας, τηγανιτές, σαγανάκι)
Καραβίδες σχάρας
Αστακός (σχάρας ή βραστός)
Αλάσκας (σχάρας, βραστό)
Χαλβάς πολίτικος µε αποξηραµένα φρούτα και παγωτό βανίλια
Χειροποίητο Προφιτερόλ, σουδάκια µε πατισερί καλυµµένα µε αφράτη κρέµα σοκολάτας και γαρνιρισµένα µε φουντούκι
Γαλακτοµπούρεκο µε καραµελωµένο φύλλο κρούστα
Ρυζόγαλο µε κανταϊφι αρωµατισµένο µε κάρδαµο και µαστίχα Χίου
Μους λευκής σοκολάτας µε κουλί από φρέσκα φρούτα